Hofman levert u telkens weer de beste stenen
De sluitsteen in uw leveranciersnetwerk

Vind uw bouwmaterialen en informatie als particulier of professioneel

1. Particulier: steengoede service

Vind dé (oude) stenen voor uw tuin of oprit: Kandla, basalt, (Roemeense) porfier, graniet of Aziatische blauwsteen. Precies in de dikte en de vorm die u nodig hebt. We adviseren u graag: maak de juiste keuze binnen uw budget.

Laat u inspireren en beleef plezier aan uw fascinerende zoektocht. De sfeerbeelden brengen u in de juiste stemming.

Vragen? Dankzij de contactfiche krijgt u snel een gebruiksklaar antwoord. Kom vrijblijvend naar onze showroom of maak vooraf een afspraak : samen met Nadia maakt u licht werk van de perfecte steenkeuze.

2. Professioneel: stipt geleverde topkwaliteit

Beschrijf uw (tuin)project en wij geven u graag een heldere en specifieke offerte. Met extra denkwerk over de beste oplossingen binnen de grenzen van het lastenboek. Op de afgesproken leverdag krijgt u de juiste stenen. Zo levert u sneller een beter resultaat op: uw tevreden klanten zijn de beste reclame voor nieuwe opdrachten.

3. Studiebureau of gemeentebestuur: gebruik onze expertise

Duurzaamheid, betaalbaarheid en ... schoonheid: we helpen u graag om die drie factoren optimaal met elkaar te verzoenen. Zo garandeert u de oplossing voor de toekomst. Wij bezorgen u de juiste stalen, bestekteksten, referentieadressen en realistische levertermijnen - óók voor speciaal bestelde stenen. Zo stelt u een dossier samen waarmee u overtuigt.

Bied uw opdrachtgever extra inzicht in ons toonpark en depot met uitgebreide voorraad. Dan zien ze meteen wat het eindresultaat wordt: véél gemakkelijker om een bewuste keuze te maken. Tot grote tevredenheid achteraf!

Extra voordelig

We houden u proactief op de hoogte van aantrekkelijke acties. Zo profiteert u maximaal van onze scherpste prijzen en exclusieve aanbiedingen. Ondertussen blijft Nadia altijd bereikbaar voor antwoorden op al uw vragen. Bel ze op het nummer 053/21.43.79 of mail naar nadia.mestdagh@hofman.be. Die permanente hulplijn is al meteen een steen van uw hart, toch? Zo plaveien we samen de weg naar succes.